❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Pyritové slunce přívěsek

kód: P1453

skladem: 0

770


Stříbrný přívěsek z pyritového slunce
 
velikost / váha
35x15x2-5mm / 5g
očista kamenů
teplou proudící vodou
nabíjení kamenů
na nepřímém slunci
čakra
3. čakra - Manipúra
astrologické znamení Beran, Kozoroh
léčebné využití tiší bolesti a křeče, kolena, záda, krevní výrony, popáleniny, cukrovka, oslabený srdeční sval, ischias, revma, poruchy látkové výměny
duchovní rovina magie, meditace, vizionářství, předává energii a řád, učí diplomatickému jednání, zvyšuje sebedůvěru, ulevuje při úzkosti, zklamání a melancholii, proti černé magii
 
Pyrit:  díky zářivě chladné barvě, dokonalému tvaru, vodivosti tepla i elektřiny a schopnosti při křesání jiskřit, byl pyrit považován za silný magický kámen. Napovídá, že je ve spojení s tajemnými silami, keré jsou jeho prostřednictvím schopny předávat nám energii a řád. Náleží projektivní energii, elementu ohně a planetě Mars. Ideální kámen pro léčení s rychlým účinkem. Chrání na všech úrovních, zejména proti infekčním chorobám, úrazům a jiným nebezpečím. Učí diplomatickému jednání, zvyšuje příliv nových myšlenek, pomáhá při plánování, harmonizuje citovou nerovnováhu. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá lidem v podřízeném postavení uvědomit si vlastní cenu. Ulevuje při úzkosti, zklamání a melancholii. Dodává tělu energii a také všemu kolem sebe. Vhodný při duševní práci.
 
Pyritové slunce: Je to třetihorní hříčka přírody. V ezoterice je pyritové slunce považované za jeden z najkrásnějších symbolů meditace, vizionářství a koncentrace. Pomáhá nám se soustředit a najít střed, kde je ukryt pravý pramen našeho duchovního světla. Pomocí něho nalezneme vnitřní klid, jistotu a vyrovnanost. Boří naše překonané vzory, které brání dalšímu vývoji. Tiší nervozitu a brzdí nečekané zvraty nálad. Pomáhá nám činit správná rozhodnutí.
 
Při pocitech, že je člověk terčem destruktivních myšlenek jiného člověka - černé magie - umístňuje si k posteli pyritové slunce. Přináší pozitivní vibrace a poskytuje odstup od problémů. Dává lehkost, teplo a radost. Jinak působí stejně jako jiné formy pyritu.
 
Léčebné použití: Tiší bolesti a křeče, také při menstruačních potížích, problémech s koleny a se zády. Bývá indikován při krevních výronech, popáleninách, cukrovce, nemocech z nachlazení, oslabení srdečního svalu, ischias, při namožení svalů, revmatu, při poruchách výměny, při bradavicích.

podobné produkty: