❯ Krystaly  ❯  Leštěné kameny  ❯ 


Záhněda obelisk

kód: LH56

skladem: 0

490


Obelisk ze záhnědy

 
obvod / váha
39x29x24mm / 39,2g
očista kamenů
důkladnou očistu provádíme pod tekoucí voudou
nabíjení kamenů
Nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho. Je vydatnou pomocí ostatním kamenům, které dobíjí a čistí.
čakra
astrologické znamení                                  
harmonizační účinky
je skoro univerzální a může být použita prakticky na každou oblast těla. Vše kladné v nás koncentruje a vše negativní od nás odebírá. Očišťuje duši a posiluje strukturalizaci celého těla. Harmonizuje čakry. Urychluje hojení popálenin a kožních nemocí. Zeslabuje působení ultrafialového záření, elektrosmogu, rentgenových a radioaktivních paprsků a geopatogenních zón.
duchovní rovina
uzemňuje, neutralizuje negativní vibrace, rozhání deprese, přináší úlevu od strachu, potlačuje noční můry a objasňuje význam snů, věštění z koule, meditace
 
Záhněda: je jedním z nejúčinněji fungujících uzemňovacích a ukotvovacích kamenů. Současně umí během meditace zvyšovat vibrace. Jde o ochranný kámen se silným napojením na zemskou a základní čakru. Svému majiteli předává starost o životní prostředí a ekologická řešení. Rovněž se jedná o vynikající prostředek proti stresu. Pomáhá v klidu a vyrovaně překonávat obtížné situace. Dodává sílu při rozhodování. Neutralizuje negativní vibrace, zahání geopatogenní stres, pohlcuje elektromagnetický smog a napomáhá vylučování a detoxikaci na všech úrovních. Přináší pozitivní vibrace, které vyplní okolní prostor.

Záhněda nás učí, jak se rozloučit se vším, co již neslouží svému účelu. Lze ji použít k ochraně zemské čakry pod nohama a k jejímu uzemnění, jestliže je v oné oblasti narušena zemská energie. Duševně přináší úlevu od strachu rozhání deprese a navozuje stav emocionálního klidu. Potlačuje noční můry  a objasňuje význam snů. Jelikož záhněda často bývá přirozeně ozářena, působí výborně při léčbě spojené s radioaktivitou nebo chemoterapií.

Harmonizační účinky: je skoro univerzální a může být použit prakticky na každou oblast těla. Symbolizuje nejvyšší čistou a nejvyšší sílu "světla", jako očistnou a léčivou energii. Vše kladné v nás koncentruje a vše negativní od nás odebírá. Očišťuje duši a posiluje strukturalizaci celého těla. Harmonizuje čakry. Urychluje hojení popálenin a kožních nemocí. Zeslabuje působení ultrafialového záření, elektrosmogu, rentgenových a radioaktivních paprsků a geopatogenních zón. Abyste si obnovili a udrželi zdraví, pijte 9 dnů po sobě vodu, v níž jste povařili 9 malých křemenných krystalů, což je starobylý keltský postup.
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody
přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: