❯ Krystaly  ❯  Náramky  ❯ 


Záhněda náramek

kód: N820

skladem: 0

350


Náramek ze záhnědy

 
obvod / váha
17cm / 28,9g
velikost kamenů
10mm
materiál komponenty jsou postříbřené
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
1. čakra - Múladhára
7. čakra - Sahasrára
astrologické znamení
Střelec, Váhy, Kozoroh, Štír
harmonizační účinky pomáhá vylučování, detoxikuje, léčí břicho, kyčle, nohy, úleva od bolesti, rozmnožovací orgány, svaly, nervová soustava, srdce, křeče, pomáhá při chemoterapii
duchovní rovina uzemňuje, neutralizuje negativní vibrace, rozhání deprese, přináší úlevu od strachu, potlačuje noční můry a objasňuje význam snů, věštění z koule, meditace

 

Záhněda: je jedním z nejúčinněji fungujících uzemňovacích a ukotvovacích kamenů. Současně umí během meditace zvyšovat vibrace. Jde o ochranný kámen se silným napojením na zemskou a základní čakru. Svému majiteli předává starost o životní prostředí a ekologická řešení. Rovněž se jedná o vynikající prostředek proti stresu. Pomáhá v klidu a vyrovaně překonávat obtížné situace. Dodává sílu při rozhodování. Neutralizuje negativní vibrace, zahání geopatogenní stres, pohlcuje elektromagnetický smog a napomáhá vylučování a detoxikaci na všech úrovních. Přináší pozitivní vibrace, které vyplní okolní prostor.

Záhněda nás učí, jak se rozloučit se vším, co již neslouží svému účelu. Lze ji použít k ochraně zemské čakry pod nohama a k jejímu uzemnění, jestliže je v oné oblasti narušena zemská energie. Duševně přináší úlevu od strachu, rozhání deprese a navozuje stav emocionálního klidu. Potlačuje sklon k sebevraždě a rozpolcenost způsobenou životem v současné inkarnaci. Potlařuje noční můry  a objasňuje význam snů. Pokud se dostane do kontaktu s negativními city, dokáže je jemně a citlivě rozehnat.  Lze ji použít při věštění z koule, kdy lze získat jasný vhled do nitra věcí a současně zahnat strach. Likviduje střety protikladů, zvyšuje soustředěnost a potlačuje komunikační problémy.  Umožňuje přechod vědomí mezi hladinami alfa a beta a pomáhá očistě mysli pro meditaci. Jelikož záhněda často bývá přirozeně ozářena, působí výborně při léčbě spojené s radioaktivitou nebo chemoterapií.

Harmonizační účinky: záhněda je zvláště učinná při léčení břicha, kyčlí a nohou. Přináší úlevu od bolesti - včetně bolestí hlavy - a prospívá rozmnožovacím orgánům, svalům, nervové tkáni a srdci. Záhněda potlačuje křeče, posiluje záda a zvyšuje odolnost nervové soustavy. Jedná se o kámen, který napomáhá ukládání minerálů a reguluje rovnováhu tekutin v těle. 

přes noc v misce svodou a křišťálem,pod proudem vody

podobné produkty: