❯ Krystaly  ❯  Přívěsky  ❯ 


Chalcedon přívěsek

kód: P675du

skladem: 0

450


Přívěsek z chalcedonu

 

rozměr / váha 30x20x8mm / 6,9g
materiál chalcedon / stříbro 925
očista kamenů
1x měsíčně pod proudem vody
nabíjení kamenů
na ametystu nebo na slunci 
čakra
4. čakra - Anáhata
5. čakra - Višuddha
astrologické zanmení
Rak, Štír, Střelec, Vodnář, Blíženeci
léčebné využití čistí, léčí rány, zvyšuje tvorbu mateřského mléka, ukládá minerální látky v těle, likviduje usazeniny minerálu v cévách, snižuje příznaky demence a senility, oči, žlučník, kosti, slezina, krev, oběhový systém
duchovní rovina zvyšuje dovednost naslouchat druhým, dodává sílu mezilidským vztahům, telepatie, duševní komunikace, polhcuje negativní energii, přináší harmonii
 
Chalcedon: je kámen dodávající sílu mezilidským vztahům: předává pocit bratrství a dobré vůle, zvyšuje vnitřní stabilitu skupin. Slouží jako pomocník při telepatické a duševní komunikaci, ať jde o rostliny, zvířata, vyšší duchy přírody, anděly nebo živé formy z jiných dimenzí a planet. Pohlcuje negativní energii, kterou poté rozptyluje, aby zabránil jejímu dalšímu přenášení. Chalcedon uvádí mysl, tělo, city i ducha do vzájemné harmonie. Vyvolává touhu počínat si laskavě a štědře. Zahaní z duše nepřátelství a mění melancholii v radost. Pomáhá svému majiteli, aby o sobě přestal pochybovat, a vede ho k dosažení schopností vnitřní reflexe. Pod jeho vlivem se nám otevírá okolí, a stávají se z nás bytosti překypující nadšením. Pohlcuje a rozptyluje negativní myšlenky i city a zahání špatné sny.
 

Léčebné využití: chalcedon je krystal s výborným očistným účinkem a pomáhá léčit vše špatné, včetně dosud nezhojených ran. Posiluje mateřský pud, zvyšuje tvorbu mateřského mléka a ukládání minerálních látek v těle. Současně likviduje usazeniny minerálu v cévách. Snižuje příznaky demence a senility. Zvyšuje tělesnou energii. Hojivě působí na oči, žlučník, kosti, slezinu, krev a oběhový systém.

Modrý chalcedon: je krystal podporující tvůrčí schopnosti. Otevírá mysl, aby dokázala přijímat nové podněty, a pomáhá svému nositeli vyrovnávat se s novými situacemi. Chalcedon v sobě ztělesňuje duševní přizpůsobivost a výmluvnost. Zvyšuje dovednost naslouchat druhým a komunikovat s nimi. Podněcuje schopnost učit se novým jazykům a zlepšuje paměť. Umožňuje lepší vnímání sebe sama. Na tělesné úrovni napomáhá modrý chalcedon regeneraci sliznic a odstraňování nerovnováhy způsobené citlivostí na počasí nebo tlak vzduchu, která se může projevit třeba jako zelený oční zákal. Působí protizánětlivě, snižuje teplotu a krevní tlak.

podobné produkty: